Bygga e-butik

Grunden kallas

Grunden i din e-butik är lösningen bakom som även kallas e-handelslösning. Det är denna som du lägger upp, tar bort, uppdaterar produkter. Det är även ditt ansikte utåt, där kunden ser dina produkter, info om dessa, kan välja att lägga produkten i kassan och betala.

Maximera vinsterna

För att du ska maximera dina vinster är det viktigt att det tar så lite tid som möjligt att bygga en bra e-butik samtidigt som den blir säljande. Det är inte direkt enkelt att veta vilken lösning man ska använda, open source eller inte? Är en av alla frågor som dyker upp.

Billig e-butikslösning

Om du inte tänkt att satsa hundratusentals kronor i marknadsföring i början är det ett smart val att välja en färdig lösning. Du får då ett enkelt system där du kan använda de funktionerna du behöver och göra enkla inställningar i admin. Priset för en färdig e-handelslösning kostar några hundra-lappar i månaden.

Satsa stort direk

Om du vill slå på stort redan från början ska du investera i en anpassad lösning efter dina behov. Du kan både låta ett företag bygga efter dina specifikationer men även anlita en programmerare själv som bygger precis det du vill ha.

Programmera själv

Kan du programmera kan du givetvis bygga en egen lösning, alldeles själv. Att göra en grund tar ungefär 200 h, om du redan kan programmera. Då har du en lösning efter dina behov där du visar upp dina produkter och besökarna har möjlighet att lägga dina produkter i en kassa där de kan betala.

Leave a Reply